Excursie: 3-daagse busreis Parijs

Eén van de meest romantische steden van de wereld. Parijs in drie dagen per comfortabele touringcar met reisleider. Laat u rijden en geniet! Boek nu in januari of februari 3 dagen voor slechts € 89,- p.p. (busreis, verblijf en ontbijt)

€ 89,-

Duur: 

Wanneer: 

Deel dit met je vrienden:

Reacties (0):


Helaas, er zijn nog geen reacties geplaatst.


Ook reageren?


Reacties zijn helaas gesloten voor oudere aanbiedingen.


Deze vakantie is al 4 keer verkocht!Dag 1
U komt naar verwachting aan het einde van de middag aan in Parijs. Afhankelijk van het tijdstip checken we in of beginnen we direct aan het avondprogramma. Vervolgens kunt u meegaan met de Nederlandstalige reisleiding die precies weet waar het betaalbaar en goed dineren is. 's Avonds kunt u deelnemen aan de ontdekkingstocht of een theatershow bijwonen (beide optioneel). De optionele excursies kunt u tijdens de heenreis bij de reisleiding boeken en voldoen.

Dag 2
U kunt lekker ontwaken met een simpel Frans ontbijt. De stadstour (inclusief) die daarna gemaakt wordt, laat het mooiste van Parijs zien. De touringcar gaat langs de bekendste monumenten, boulevards en pleinen. Aan het einde van de stadstour brengt de touringcar u naar de Boulevard Haussmann, waar u lekker kunt flaneren en winkelen. Na het diner staat voor de avond de lichttour op het programma, één van de hoogtepunten van deze reis. U ziet waarom Parijs de 'Lichtstad' heet (beide optioneel).

Dag 3
U kunt 's ochtends een boottocht over de Seine maken (optioneel); aansluitend gaat de touringcar naar de artiestenwijk Montmartre (inclusief) waar u onder andere de Sacré Coeur kunt bezoeken en Place du Têrtre. Rond 13.00 uur aanvang van de terugreis.

Faciliteiten

  • Groepsverband
  • Cultuurliefhebbers

Kamers

U verblijft in een middenklasse hotel, aan de ring van Parijs. De 2-persoonskamers zijn voorzien van bad of douche en toilet.

Bijzonderheden

Minimaal aantal deelnemers: 30.
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 7 dagen voor vertrek.

Inclusief

- reis per touringcar Nederland - Parijs v.v.
- 2 nachten accommodatie op basis van verblijf in 2-persoonskamer met bad of douche, toilet en ontbijt in een middenklasse hotel aan de ring van Parijs
- Nederlandstalige reisleiding
- stadstour

Exclusief

- entreegelden
- optionele excursies
- alle overige maaltijden